Close
Type at least 1 character to search
Back to top
Céline-Hoex-c-Mark-Brants
Fotograaf: Mark Brants

Over mij

Voor mij is het theater een plek waar er ruimte is om de soms onbegrijpelijke werkelijkheid opnieuw te kunnen bekijken. Vaak doe ik dit door te spelen met twee realiteiten. De theatrale realiteit en de werkelijkheid van het hier en nu. Ik neem het publiek mee via het verstand, om vervolgens via een beeldende theatraliteit de gevoelswereld in te duiken. In deze vorm vind ik een speelsheid die de kracht van het theater zichtbaar maakt.  

Ik werk graag met een cast die zowel uit amateurs als professionals bestaat. Doordat ik een een beeldende en speelse manier van werken heb, verdwijnt het onderscheid tussen die twee. Mijn voorstellingen hebben humor, bieden troost en kenmerken zich door een sterke beeldtaal, muzikaliteit en een licht filosofische inslag.

Mijn missie is dat de beweging die bij mezelf plaatsvindt, ook door het publiek gevoeld kan worden. Al is het maar een moment. Dat je even voelt dat je opgetild kan worden. Ik wil ze graag laten zien hoe fijn het is om de werkelijkheid soms nét anders te bekijken.

Contactgegevens